Pienten lasten kerho

Kerho toimii kaksi kertaa viikossa seurankuntatalolla, yhteistyössä seurakunnan kanssa.

Kerho on tarkoitettu kotona hoidettaville lapsille. Lapset ovat iältään 3-5 vuotiaita. Lapset ovat kerhossa 2,5h/ kerta, ilman vanhempia. Kerhossa on ammattitaitoiset ohjaajat Susse ja Päivi.

He leikittävät, laulattavat ja askartalevat lasten kanssa. Sään salliessa myös ulkoilevat. Toisinaan tehdään myös retkiä lähimaastoon sekä leivotaan yms.

Kerhoon ilmoittautuminen on pääsääntöisesti loppukesästä mutta vapaita paikkoja voit kysyä pitkin vuotta.

3-5 vuotiaat kerhoilevat kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja torstaisin. (100 e/ kausi)

MLL:n jäsenenä saat 10% alennuksen.

Lisätietoja antaa Susanne Nummelin p. 0405956747

Rymättylän koulun vanhempainryhmä

Rymättylän MLL:n alla toimii vanhempainryhmä (vastaa perinteistä vanhempainyhdistystä).

Vanhempainryhmä vastaa koululle suunatusta toiminnasta yhteistyössä koulun kanssa.

• Koululla järjestetään kaksi kertaa vuodessa disco, yhdessä 6:s luokkalaisten kanssa.
  • Ekaluokkalaisille ollaan teetetty pipot syksyisin.
  • Jouluisin vanhempainryhmä on järjestänyt glögitarjoilun vanhemmille todistusten jaon yhteydessä
  • Mahdolliuuksien mukaan on järjestetty erilaisia tapahtumia koululla tai olemme vastaneet koululta tuleviin pyyntöihin.

Mikäli mieltäsi askarruttaa joku koululla tai kouluun liittyvä asia ota rohkeasti yhteyttä. Olemme jatkuvassa yhteydessä kouluun. Autamme hankalissakin asioissa, selvitetään ongelmat yhdessä.